Ardahanlılar ardahan sürgün yeri değil sabah haberine tepki


YALOVA'DAN ARDAHAN'A SÜRGÜN REKORU, BAŞLIKLI HABERE ARDAHANLILAR BÜYÜK TEPKİ GELDİ
Sabah adlı bir gazetenin.  Yalova'dan Ardahan'a sürgün rekoru. Başlıklı manşetine sert tepki gösteren Ardahanlılar gazeteyi kınadı.
Sosyal medyada sabah gazetesine tepki gösteren Ardahanlılar ardahan sürgün yeri değil cennettir. Gazete yönetimi derhal Ardahanlılardan özür dilemeli dediler.
......................
İşte Sabah gazetesinin Tepkilere neden olan o haberin ayrıntısı.
Yalova’dan Ardahan’a sürgün rekoru
Yalova Belediyesi’nde denetçi Mustafa Özkaynar: Bazıları baskıyla istifaya zorlanıyor. Başkan Selman bana kafayı taktı. Yeni hizmet alımına itiraz ettim diye sandalye bile vermediler. Sahte imzamın olduğu bir mektupla sürüldüm
Yalova Belediyesi'nde İç Denetim Koordinatörü olan Mustafa Özkaynar, CHP'li Başkan Vefa Salman tarafından bin 422 kilometre uzaklıktaki Ardahan Belediyesi'ne sürgün edildi. Evine posta ile gönderilen 6 aylık geçici görevlendirmeye ilişkin yazıda kendisine ait olmayan 'sahte' imza kullanıldığına dikkat çeken Özkaynar, SABAH'a konuştu: Mevcut personel olmasına karşın dışarıdan hizmet alımı yapılmasına karşı çıktığım için bana kafayı taktılar. Sahte imzamla suç da işlediler. Yıldırma ve baskı taktiği uygulayarak istifaya zorladılar...Yalova Belediyesi'nin internet sitesinde halen İç Denetim Koordinatörü olarak gözüken Özkaynar'ın evine 22 Kasım'da gönderilen 'Geçici Görevlendirme Formu'nda, 15 Aralık 2019- 13 Haziran 2020 arasında Ardahan Belediyesi'ne İç Denetçi olarak gönderileceği belirtildi. Formda, Özkaynar'ın bu görevi kabul ettiğine dair 'sahte imza' atılmıştı. Karayoluyla 17 saat uzaktaki Ardahan'a gönderildiğini öğrenince şaşkına dönen Özkaynar, belediye başkanlığına itiraz dilekçesi sundu.
İzinde olduğu dönemde posta yoluyla olayın kendisine tebliğ edildiğini kaydeden Özkaynar, "Vefa Salman ve ekibi göreve geldiğinden beri geçici görevlendirmeyle personele mobbing yapıyor, Oradan oraya gönderdiyorlar. Yasa ve hukuk tanımıyorlar
Kaynak Ardahan ınternational News
Daha yeni Daha eski