UltrAslan'dan sert Duyuru




Galatasaray Taraftar Grubu UltrAslan sosyal medya hesabından çok sert bir duyuru paylaştı işte o açıklama ve duyuru


Ananasçı yalı çocuğu ve yurtdışındaki gayrimeşru çocukları, gizli bir hakem performans toplantı videosunu sızdırarak MALUM ÖRGÜTÜ sadece finanse etmediğini, aynı zamanda ÖRGÜTÜN ÇALIŞMA ve ALGI YÖNETİMİ prensiplerine de hakim olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır.

Videoda görüldüğü üzere Oyuncumuz Tete'nin ayağına yapılan net faulün penaltı ile sonuçlanması dolayısıyla kararı veren hakemler ne hikmetse fırça yemiş, sonra da  baskı altında kararlarından döndürülmüştür. Haftalarca oyuncularımızın yediği dayaklara verilmeyen kartlar ve penaltıların sebebinin, hakemlerin böyle toplantılarda telkin edilmesi olduğunu kanıtladıkları için yalı çocuğu ve yalakalarına teşekkür ederiz.

Sezon başından beri Fenerbahçe'ye çalınan ilginç penaltılar, aleyhine verilmeyen daha da ilginç penaltılarla alakalı Hugh Dallas denen şahsın yorumlarını ve konuşmalarını içeren bütün videoları da bu toplantıyı sızdıran Koçtrollerden bekliyoruz.

Ve artırıyoruz; aynı toplantıda Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı hakemi Cihan Aydın ve VAR Hakemi Erkan Engin'e Hugh Dallas'ın ne dediğini yayınlamanızı bekliyoruz!

Bu skandal ilk değil tabii ki. Geçen sene tek maçlık açıklanan VAR kayıtları ile oluşturulan algılar, Lale Orta eliyle VAR odasından sızdırılan görüntüler gibi rezillikler de Platin sponsor ile Bylockçu Büyükekşi arasındaki işbirliğinin daha önceki kanıtlarıydı.

Federasyon içinde kurduğu YASADIŞI ÖRGÜT ile TFF'yi kontrol altına alan ve Federasyonu İSTİFAYA çağıramayan yalı çocuğunun ÖRGÜT yapısı da artık deşifre olmuştur. 

Gündemi değiştirmek için servis edilen bu videoyla birlikte PFDK sevklerinin neden geciktirildiğide daha net anlaşılmaktadır.
Spor kamuoyunun tansiyonunu düşürmeye, gündemi soğutmaya ve cezaları hafifletmeye yönelik hareket eden Bylockçu Büyükekşi ve Ananasçı yalı çocuğu işbirliğinin kamuoyu farkındadır. 

"Geleneksel Ligden Çekiliriz" mevsiminde bu tehditin altını doldurmaya çalışan arsız güruhun "çekilmemek için" başvuracağı ahlaksızlıkları keyifle takip ediyor, utanmazlıklarına acıyoruz.

#ultrAslan


MEHMET ALİ ARSLAN -İMPARATOR GAZETESİ