Yaşar Geler Aday olmayacak

advertise here




MALTEPE ARDAHANLILAR DERNEK BAŞKANI YAŞAR GELER MAYIS AYINDA YAPILACAK KONGREDE ADAY OLMAYACAĞINI DUYURDU İŞTE YAŞAR GELER'İN O DUYURUSU


Değerli dostlarıma ve kamuoyuna saygıyla duyururum.
Yaklaşık yirmi yıllık bir süreçtir STK'lar, Dernekler ve Sendikalar içerisinde yer almaktayım ve aktif görevler yapmaktayım.

Son görev sorumluluğum  31 Ekim 2017'de Maltepe'de kurmuş olduğumuz Maltepe Ardahanlılar Derneği kuruculuğu ve yaklaşık yedi yıldır da yürüttüğüm başkanlık görevim oldu.

Ancak, bu derneği kurarken özellikle başkanın görev süresinin iki dönemle sınırlandırılmasını savundum ve tüzüğümüze koydurdum.

Buradan kastım, bu yerlerde çalışmak ve görev almak isteyenlere alan açmaktı. Kendi penceremden bunu da başardığımı düşünüyorum.

Şuna inanıyorum ki fırsat verildiğinde herkes mutlaka güzel ve yararlı işler yapabilir. Özellikle de kadınlara ve gençlere. Bu yeni süreçte de kadın ve genç ağırlıklı bir yönetim oluşacağını umuyorum. 

Şuna da inanıyorum ki, kim olursa olsun hangi mevki ve makamda bulunursa bulunsun hiç kimse vazgeçilmez değildir.

Bulunduğu yere aidiyet duygusu geliştiremeyen kimsenin hatır gönül ve duygusal bağla orada kalması da doğru değildir. Bu türden olan herkesin ilişkisini sonlandırdık ve sonlandırmaya da devam edilecektir.

Maltepe'de ikamet eden yaklaşık on bin hemşerimizin Maltepe Ardahanlılar Derneği'ne sahip çıkmasını, üye olmasını, görev ve sorumluluk almasını istiyor ve diliyorum.

Bu anlamda 26 Mayıs 2024 Pazar günü yapacağımız olağan kongrede adaylığım söz konusu değildir ve olmayacaktır.
Kurtuluştan bu güne kadar birlikte çalıştığım arkadaşlarıma destekleri ve çalışmaları için ayrıca teşekkür ediyorum.

Yeni oluşacak yönetim, denetim ve disiplin kurullarında görev alacak tüm arkadaşlarımın yanında ve desteğinde olacağımı da belirtmek isterim. Bu nedenle yeni dönemde görev alacak olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Özellikle de bunca yıldır beni ve derneğimizi takip eden, haber yapan basınımıza sonsuz minnettarım. 

Ayrıca, Maltepe’de dernek ve STK olarak birlikte çalıştığımız tüm kişi, kurum ve kuruluşlara yardım ve destekleri için teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.
Yaşar GELER

MEHMET ALİ ARSLAN -İMPARATOR GAZETESİ
Advertisement
BERIKAN KOMENTAR ()