NE OLDU TOPAL ÖRDEK HİKAYESİNE):

GÜNÜN NOTU(NE OLDU TOPAL ÖRDEK HİKAYESİNE):
    Siyasi iktidar uygulamada çoğunluğuna güvenerek iktidar sarhoşluğu ve üst üste seçim kazanması nın gazıyla zaman zaman kendisini kaybetti.Halkla kurduğu populist ilişki ve koklatma kabilinden sosyal yardımlar onları uzun süre iktidar yapmaya yetti.Ama öyle bir zaman geldiki insanlar açlıkla, gelecek kaygısıyla, haksızlık ve adaletsizlikle başbaşa kalınca gözleri açılmaya başladı. Üstelik Parti Devletine güvenen muktedirler işi çığrından çıkarıp bu kez de Halkı tehdit etmeye başladılar.
    Özellikle bu son seçimde Hataydan başlayarak bana oy veren kazanır vermeyen nah alır kabilinden önceki seçimden kalan topal ördek hikayelerini tekrarlamaya başladılar.Özellikle çok önem verdikleri ve ülkedeki her beş insandan birinin yaşadığı İstanbulda ortaya atılan bu tezin çöktüğünü gördük son seçimde.Üstelik Ekrem bey ilçelerde dahil oyların çoğunu sildi süpürdü topladı, İstanbulda Belediyelerin üçte ikisinden fazlasını kazandı.. Uydurma bir adayla seçim lere giren siyasal islam ise dağıldı ve seçimi kaybetti.
   Şimdi sosyal Demokratlar da top.Ülkenin %60 nüfusunun yaşadığı Yerel Yönetimlerde iktidar olundu ve birinci Parti sıfatını kazandılar..Bana göre Önce Parti örgütünüzün çalışma usullerini yenileyin,Halka ulaşmada örgütü ve Belediyeleri eşgüdüm halinde çalıştırın ki Halk sizin siyasetinizin ve dünya görüşünüzün işe yaradığını somut olarak görsün.Ayrıca kavgaları tartışmaları bırakın, şeffaf, dürüst, adil, tarafsız uygulamalar yapın,kaynakları Halk için harcayın,Rantçılarla ve çıkarcılarla asla işbirliği yapmayın.Şunuda unutmayın devraldığınız Belediyeleri iyice araştırın, hırsızlıkları ve varsa hasar tespitini Halka teşhir edin.. Temiz siyaset ve Halk için siyaseti ilke edinin.. Halk Size  iktidar kapısını araladı sizde kıymetini bilin.
Yazan: Hasan Saim ÖZTÜRK


MEHMET ALİ ARSLAN -İMPARATOR GAZETESİ