Gökhan Göçmen Türkülerini söylemeye devam ediyor



TRT'nin beğenilen yarışması Sen Türkülerini Söyle yarışması başladı. Birbirinden yetenekli yarışmacılarının yer aldığı programda Aslen Ardahanlı olan Gökhan Göçmen'de yarışıyor. Göçmen Geçtiğimiz hafta okuduğu türkülerle muhteşem bir performans sergiledi. TRT1'de yayınlanan Sen Türkülerini şöyle adlı yarışma 16 bölümden oluşuyor. Yarışmanın ilk bölümü geçen hafta yayınlanmıştı. Gökhan Göçmen bu akşam yine TRT 1 Ekranında olacak. Gökhan Göçmen'in konu ile ilişkin yaptığı açıklama ise şöyle;

"Değerli dostlar, bu akşam TRT1 ekranında "Sen Türkülerini Söyle" programının ikinci bölümünde evlerinize konuk olacağız. Paylaşım ve yorumlarınız bizler için çok kıymetli olacaktır. Şimdiden tüm sevdiklerime,  sevenlerime ve tüm halkımıza  çok teşekkür ederim.
Sağlık, huzur, mutluluk bir ömür yanınızdan ayrılmasın"dedi




Gökhan Göçmen; Aslen Ardahan'lı olan Gökhan Göçmen 17 Ocak 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy ilçesinde doğdu. Babasıda müzisyendi bu nedenle küçük yaşlardan itibaren müzikle tanıştı. Orta öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra 2009 yılında Ege Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü’ne girdi ve 2016 yılında mezun oldu. Özmen Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı bir lisede müzik öğretmenliği yapmaktadır.





MEHMET ALİ ARSLAN İMPARATOR GAZETESİ